امروزه این روش با کاربردهای متفاوت و گستردهتر نسبت به سالیان گذشته در سراسر دنیا و به خصوص ایران بسیار رایج شده است.
این وسیله شامل مجموعه تزریقی است که از بخشهای میکسر اولیه، ثانویه و پمپ تزریق تشکیل شده است. در ابتدا، دوغاب در میکسر اولیه به عمل آمده و سپس به داخل همزن ثانویه ریخته میشود و در نهایت، با استفاده از پمپهای مخصوص تزریق، به خاک منتقل میگردد.
پس از قرار گرفتن صفحه درون میلگرد، واشر بر روی آن قرار میگیرد و سپس با استفاده از مهره بهشدت محکم میشود.
در نوع انعطافپذیر با ضخامت ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر، توزیع فشار جانبی پیچیده است. در واقع، رویه با تغییر شکلی که از خود نمایش میدهد، در برابر بارهای جانبی مقاومت نموده و باعث تغییر در توزیع فشار جانبی خاک میگردد.
از این رو، باید پیش از حفاری چالهها از ساختمانهای مجاور بازدید شده و سازههای زیرزمینی، قناتها و محل قرارگیری چاههای فاضلاب مورد بررسی قرار گیرد. تخریب چاه فاضلاب ساختمان مجاور یکی از مشکلات اجرایی رایج در پایدارسازی گود به روش نیلینگ است.
سنگهای نیلینگ چیست هوازده ممکن است مصالح مناسبی با دیوارهای نیلینگ باشند، به شرط اینکه سطوح ضعیف در راستاهای نامناسب مثلا صفحات ضعیفی که تا درون گود ادامه دارند، وجود نداشته یا بسیار کم باشند.
در هر مرحله از عملیات حفاری، گمانهها یا چاهکهایی به صورت افقی و مایل و همچنین به کمک دستگاههای حفاری مخصوص، در سطوح شیبدار و دیوارههای محل گودبرداری ایجاد میشوند.
میلگردها دچار خوردگی میشوند، خاک طی فرایند هوازدگی، دیگر مقاومت اولیه خود را ندارد و ممکن است فرو بریزد
ابعاد دقیق قطر و عمق این چاهکها بر اساس ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی خاک تعیین میگردد.
سپس، مهندسان اتریشی از این روش برای شیروانیهای سنگی خود استفاده نمودند. گروهی دیگر هم سوراخها را در کف و دیوارهای تونل ایجاد کردند و با استفاده از میلگردهای فولادی آنها را تقویت نمودند.
در مقاله دیگری از سایت مادفوم اطلاعات کامل و جامعی در مورد قیمت یونولیت ارائه شده است که میتواند در زمان خرید کمک زیادی به خریدار بکند.
عرض منطقه گودبرداری در این مرحله باید بهگونهای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز به راحتی در محل مناسب قرار بگیرند و انجام فرآیند به سادگی صورت بگیرد.
نیلینگ و انکراژ به عنوان دو روش پایدارسازی گود به صورت موقت می باشند. در صورت نیاز به پایدارسازی دائم، این مورد در طراحی لحاظ می شود.
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،